Våre leiligheter i Balcon de Altea har alle en høystandard og tilbys for kort og langtidsleie, med sengetøy med nordiske dyner, håndklær for baderom, elektrisitet og avgifter. For dem som ønsker det er det også mulig å avtale fast vaskehjelp.

Stor terrasse med panoramautsikt, delvis overbygget, beplanting med automatisk vanningsanlegg, terrassebord med stoler, samt liggestoler. To store, doble terrassedører i glass gir flott havutsikt fra stuen og kjøkken og i tillegg fra soverommet ved terrassen.
Leilighetene er bygget med tanke på godt inneklima året rundt, behagelig og svalt om sommeren og varmt og lunt om vinteren. Moderne og nordisk byggeteknikk med svært god isolasjon for lyd og temperatur, doble vinduer, klimaanlegg, varmekabler for bruk om vinteren, avtrekk med luftfilter og energigjenvinning.
Pent møblert stue med vinkelsofa og stoler, uttrekkbart spisebord, åpen løsning mot kjøkken. Moderne belysning med innfelte spotlights i tak med dimmer, lamper ved sofa. Moderne belysning med innfelte spotlights i tak med dimmer, lamper ved sofa
Eksklusivt, heltre JKE kjøkken i eiketre, fullt utrustet for 6 personer med oppvaskmaskin, vannkoker, kaffetrakter, mv.
De romslige og smakfulle leilighetene har alle to romslige soverom, hver med to senger og er utrustet for bruk av inntil 6 personer. To av toppetasjeleilighetene har i tillegg et hemssoverom med ytterligere to senger. Svært gode senger med dobbel madrass i alle soverom – også på hemssoverom. Spesial overmadrass for god formfunksjon og støtte. Nordiske dyner, sengetøy og hodepute.
To pene fliselagte bad med varmekabler og dusj, hårføner. Vaskerom med moderne, automatisk vaskemaskin, tørkestativ, strykebrett, strykejern, støvsuger, vaskeutstyr for golv, støvbrett, mv.
Gjestene vil få adgang til områdets utendørs svømmebasseng som ligger like ved leilighetene.
Leilighetene byr på TV med norske kanaler som NRK1, TV2 og TVNorge, samt tilgang til trådløst internett