Priser

Tebina AS tilbyr kort- og langtidsopphold i nye, flotte terrasseleiligheter i den vakre kystbyen Altea i Spania.
Følgende veiledende leiepriser gjelder for inntil 4 personer per leilighet (tillegg for ekstrapersoner).

Eksempel for opphold i fire uker

  • Høst til vår: Fra kr 4.900 til 5.800 per uke avhengig av sesong.
  • Sommer: Kr 7.300 til 7.900 per uke

Eksempel for opphold i en uke

  • Høst til vår: kr 5.300 – Kr 6.100
  • Sommer: Kr 7.500 – kr 8.100
Prisene er kun veiledende og varierer noe innenfor de forskjellige deler av sesongen. For nøyaktig pristilbud vennligst ta kontakt med oss.

Hva inngår i leien?

I leien inngår sengetøy med nordiske dyner, håndklær for baderom, elektrisitet, internett bredbånd for medbragt pc/nettbrett og avgifter. I tillegg kommer sluttrengjøring på €80 som utføres av lokalt byrå. Mellomrenhold kan ordnes etter ønske.

Firmaavtale

Leilighetene er svært godt tilbud til ansatte i ethvert firma i enhver størrelse. Vi kan tilby avtaler for en begrenset del av året, tilpasset firmastørrelse og behov. Skattefradrag i kombinasjon med egenandel gir liten belastning på firmaøkonom. Ta kontakt for informasjon. Vi kan gi informasjon om reise til og fra flyplass.

Vanlige betalingsbetingelser for Tebina AS

For våre gjester i Balcon de Altea gjelder følgende dersom intet annet er avtalt:

Betaling

Mottatt faktura er en bekreftelse på bestilling av leiligheten for den angitte leieperioden. Faktura må betales innen fristen for å unngå annullering av bestilling. Ved langtidsleie betales hele 1. leiemåned ved bestilling. Påfølgende månedsleier betales 45 dager før påbegynt ny måned dersom ikke annet er avtalt. Det betales normalt ikke depositum ved bestilling av leilighet.

Avbestilling

Avbestilling fram til første fakturaforfall er gratis. Ved avbestilling etter at fakturaforfall, men før 180 dager av påbegynt leieperiode, betales et administasjonsgebyr tilsvarende 20 % av leiebeløpet, minimum kr. 850. Ved avbestilling mellom mellom 60 og 180 dager før påbegynt leieperiode, betales et administrasjonsgebyr på 35% av leiebeløpet, minimum kr. 1300. Ved avbestilling senere enn 60 dager før påbegynt leieperiode gies ingen refusjon med mindre nye leietagere kan skaffes for leieperioden. Dersom ny leietager kan skaffes som dekker leiebeløpet, trekkes i stedet et administrasjonsgebyr på 20% av beløpet, minimum kr. 850,-. Det anbefales å tegne reiseforsikring for å dekke mulige tap ved sykdom, uforutsette hendelser, etc.

Faste gjester

For faste gjester kan vi tilby lagerplass i bod, slik at en kan oppbevare klær og utstyr til neste opphold

Kontakt oss

Kontakt oss for tilbud

Prisene avhenger blant annet av sesong, lengde på opphold
og antall personer. Ta kontakt for å få et nøyaktig tilbud!
Kontakt oss